Още трима "моряци" в националния

Спорт

22-05-2013, 11:05

Снимка:

© Varnautre.bg/ Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Триото попадна в сметките за мачовете от пресявките в квалификационна група 3 на елитния кръг за Евро 2013

Още трима футболисти от школата на Черно море, бяха извикани в юношеския национален отбор до 19 години. Това са Георги Китанов, Георги Радев, Слави Сталев, които са част от мъжкия отбор.

Триото попадна в сметките на селекционера Владимир Стоянов за мачовете от пресявките в квалификационна група 3 на елитния кръг за Евро 2013. В потока нашите момчета ще срещнат домакините от Португалия, Дания и Чехия.

Мачът с "иберийците" e на 4 юни от 20 часа на стадион "Ещадио до Мар", в Порто. Два дни по-късно "лъвовете" излизат срещу Дания от 18 часа на "Ещадио Мунисипал" в Повоа де Варзим. Последната среща от групата ще се играе от 20 часа на 9 юни отново в Повоа де Варзим, а съперник на българите ще бъде тимът на Чехия.

Само победителят в квалификационна група 3 от елитните пресявки ще се класира за Евро 2013 в Литва, което ще бъде от 20 юли до 1 август.

Припомняме, че вчера юношата на Черно море Илиян Капитанов бе извикан в младежкия национален отбор, а още четири момчета от школата на варненци защитават цветовете на България в юношеския отбор до 15 години.