Куп отличия за СК "ЧАР-ДКС" от Велико Търново

Спорт

21-05-2013, 10:29

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Памела Петрова – девойки младша, като завоюва златен медал на обръч и топка

На 17-18 май в гр. Велико Търново се проведе ДП категория " ЕЛИТ" по художествена гимнастика, в три възрасти - ДМВ-до 12г., ДСВ-до 15 г., и жени. В състезанието се включиха най - добрите гимнастички от страната.

Отлично представяне направи Памела Петрова – девойки младша, като завоюва златен медал на обръч и топка, бронзов на без уред, четвърто на въже и многобой. Михаела Вълчанова е осма в многобоя. И двете с треньор Дарина Кирякова. Звезда Игнатова се класира 15 с треньор Таня Иванова.

При девойките старша възраст Катерина Маринова спечели два сребърни медала - на топка и бухалки, четвърто място на топка и многобой, с треньор Филипа Филипова. Мария Стилиянова завоюва много добра позиция - 5 място многобой и 7 на лента. Същата е с треньор Таня Иванова.
При жените клубън се представи с двете национални състезателки Радина Филипова и Симона Дянкова. Те показаха оргинални съчетания, изпълнени с танцувалност и техника, за което треньоркта им Филипа Филпова получи поздравления от капацитетие в художествената гимнастика и лично от госпжа Илиана Раева. Радина зае 5 място на бухалки и 6 на обръч, 8 в многобой. Симона е 7 на бухалки и 11 в многобоя.

"Успехът е повече от достоен! Благодарност отправям към целият екип на СК "ЧАР-ДКС", каза председателката на клуба Мария Чиприянова.