Гонзо отпътува за Перник без промени в групата

Спорт

21-05-2013, 10:16

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Слави Сталев се присъединява към лагера на Черно море по-късно заради матура

Наставникът на Черно море Георги Иванов отпътува с отбора за Перник днес рано сутринта, където утре от 18 ч. "моряците" ще се изправят срещу изпадналия в "Б" група тим на Миньор. Гонзо качи в клубния автобус абсолютно същата група от 18 футболисти, на които разчита при успеха над Локомотив Пловдив.

Сред 18-те очаквано попадна юношата Слави Сталев. Въпреки че Гонзо имаше идея да вземе поне още един от измежду Бекир Расим, Георги Радев и Атанас Петров те ще пътуват днес по обед за Етрополе. Любопитното е, че Сталев ще се присъедини към лагера на "моряците" по-късно днес, тъй като в момента е на матура. Той също ще пътува с юношите на Тодор Каменов, които играят с местния тим на Чавдар в мач от 28-ия кръг на Елитната група, в която варненци се борят за първите две места.

Днес от 18 ч. футболистите на Гонзо ще направят последната си тренировка преди утрешното гостуване на чуковете, която ще се състои на помощен терен на стадион "Георги Аспарухов".

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Емил Михайлов

Защитници: Сашко Александров, Живко Атанасов, Александър Александров, Росен Колев, Слави Сталев, Себастиян Комел,

Халфове: Георги Илиев, Кристиан Идалго, Симеон Райков, Тодор Колев, Илиян Капитанов, Еденилсон Бергонси, Самуел Камазола

Нападатели: Мирослав Манолов, Брус Инканго, Георги Божилов