Взривиха кола в Морската

Крими

13-05-2013, 22:13

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

ВИДЕО: Собственикът притеснен за новото си сако, което оставил в запаления автомобил

Кола, марка JEEP беше запалена преди минути в Морската градина във Варна. Автомобилът бе паркиран от дясната страна пред подлеза, водещ от Спортна зала към парка. Инцидентът стана в 21:47 часа, видя репортер на Varnautre.bg

След като се чу силен гръм, резервоарът на лъскавото черно возило пламна. На място мигновено пристигнаха полиция и пожарна. Вероятно за бързата намеса на органите на реда е помогнало това, че все още охраняват изборните бюлетини в РИК, който се помещава в Спортна зала, на метри от мястото на произшествието.

Собственикът на друга кола, паркирана в близост до джипа, успя да измъкне автомобила си невредим. Събралите се в района хора, бяха накарани да се отдръпнат, след това огнеборците успяха да потушат огъня много бързо.

Междувременно стана ясно, че има свидетел, който твърди, че момче със сива горница на райета и черни къси панталони е хвърлил нещо под колата, точно от страната на резервоара. След това отпрашил в неизвестна посока.

След секунди пристигна собственикът на колата Владимир Тонев, който по време на инцидента играел тенис на кортовете в Морската. След като получиха ключовете на автомобила, полицаи и пожарникари го отключиха. При отварянето на вратите солидна порция дим излезе отвътре. 

Краткият коментар на Тонев бе, че тъкмо си купил ново сако, което оставил в джипа, а сега било съсипано.