Гонзо: Черно море няма да изпадне

Спорт

30-04-2013, 19:24

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Радвам се, че Левски би ЦСКА, каза още Георги Иванов

Треньорът на Черно море Георги Иванов говори преди мача на варненци с Локомотив (София), който е от ключово значение за двата отбора в борбата им за спасение в елита. Гонзо заяви, че "моряците" няма да изпаднат, след изрази радостта си от победата на Левски с 2:1 над ЦСКА.

"Моите очаквания са да играем добре и да победим. Миро Манолов е добре, вече може да играе, има леки травми от мача в неделя, но в последния момент ще решаваме. Като цяло всички е наред", започна Гонзо.

"Локомотив (Сф) е добър отбор, там са събрани много добри играчи и ние трябва да играем на върха на възможностите. Знаем, че отборът на Локомотив е добър отбор, но ние сме подготвени да противодействаме", коментира Иванов предстоящия противник на варненци в първенството.

"Дали ще се бориш да останеш е групата, или да станеш шампион – напрежението е почти еднакво. Затова е нормално футболистите да не могат да покажат пълния си потенциал, но нашият отбор в последните мачове показва добри игри и се надявам сега да затвърдим добрите впечатления, които оставихме", продължи специалистът изказването си пред "Дарик".

Колкото до Вечното дерби на България, където Левски с наложи над ЦСКА с 2:1, "синята" легенда коментира: "Получи се интересен мач. След гола на Йовов двубоят се отвори, имаше доста ситуации. Радващото е, че Левски победи и остана в битката за титлата".

Във връзка със зачестилите съдийски грешки, наставникът на тима от стадион "Тича" обясни: "Не ми се иска да си мисля, че съдиите може да решат кой да остане в групата, нашият отбор е ощетен в доста ситуации. Надявам се, че съдията е четвъртък ще се справи и ще бъде безпристрастен."

"Отборът на Черно море никога не е влизал в уговорки, ако покажем добри игри ще останем е групата. Ние имахме много тежка програма и грешката, която направихме с Етър, си оказа влияние, но сега програмата става значително по-лесна и даже не си мисля, че може да отпаднем", завърши бившият наставник на Левски.