Трафик: Как ще се движим по "Сливница"

Мисия Варна

24-04-2013, 09:43

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Променят в движението по булеварда. Става двупосочно в едното платно, тролеите спират

Във връзка с ремонта на бул. "Сливница", от утре, 25 април, ще бъде въведена временна организация на движението в участъка между бул. "Ян Хунияди" и ул. "Генерал Колев". Предвижда се докато трае ремонтът в отделни участъци от трасето да бъде въведено двупосочно разминаване на автомобили в едното платно.

Промените в движението ще станат причина да бъде изменено и разписанието на тролейбусния транспорт във Варна. От четвъртък ще се преустанови обслужването на тролейбусна линия № 82, в отсечката между бул. "Ян Хунияди" и ул. "Вяра". Останалите две линии с номера 83 и 88 ще се движат сутрин до 8.30 часа и вечер след 17.30 часа. В дните, докато трае ремонтът, движението на тролейбусния транспорт във Варна ще бъде преустановено в интервала от 8.30 до 17.30 часа.

Тролейбусите по линия № 83, комбинирана с линия № 82, както и тролейбусите по линия № 88 след спирка "Армейска" ще се движат по бул. "Трети март", след това по ул. "Вяра" и от спирка "Дом Младост" ще минават по обичайния си маршрут към централната част на Варна.

Движението на моторните превозни средства и автобусите от градския транспорт по бул. "Сливница" няма да бъде преустановявано, но ще се извършва в условията на двупосочно разминаване в едното платно. Засега маршрутите на автобусите остават непроменени.