Новият свят започва от Варна

Варна става домакин на конференция за технологиите на фондация Кеш. Твърдят, че са намерили решения на проблемите с недостига на вода, храна и лекарство за редица заболявания

От 3 до 5 май Варна ще е домакин на първата международна конференция, посветена на космическите и здравни технологии, разработвани от Фондация Кеш. Събитието ще се случи във Фестивалния и конгресен център, като публично достъпните лекции ще бъдат на 4 май.

Световноизвестният учен инж. Мехран Кеш е основател и директор на The Keshe Foundation – организацията, която провокира огромен интерес по света в последните 3 години поради твърденията си, че вече са намерени решения на проблемите относно изменението на климата и екологичните замърсявания, липсата на достатъчно хранителни, водни и енергийни ресурси, скъпото и не щадящо екологията производство на енергия, лечението на редица заболявания, включително и сериозните ограничения при космическите пътувания, съобщават организаторите.

Една от разработките на инж. Мехран Кеш е създаването на т.нар. "оазисни единици", които представляват универсално и независимо от условията решение за основните човешки нужди: осигуряването на питейна вода, храна, електричество, светлина и топлина.

Друга разработка на учения е свързана със създаването на нов тип летателно средство, което осигурява предвижване не чрез остарелите в технологично отношение ракетни двигатели базирани на химически принцип, а чрез т.нар. Маграв генератори ("маграв генератор" е съкращение произлизащо от израза магнитно-гравитационен генератор). Чрез тях се постига както движение с огромни скорости, така и създаване на необходимите условия.

Инж. Мехран Кеш твърди, че редица правителства са приели неговата технология свободно, като сред десетките нации са и Русия, Китай, Индия, Тайланд, Бразилия, Япония, Южна Африка, Италия, Австралия и САЩ. До този момент Българското правителство не е проявило никакъв интерес към технологиите, които имат ресурса да предоставят изобилие от електрическа енергия, светлина, топлина, транспортни възможности и нови материали.