Демократи за силна България "стъпи" във Ветрино

Мисия Варна

22-04-2013, 15:57

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Бившият син кмет на с.Неофит Рилски"- Иван Янчев, оглави организацията

Двадесет души станаха учредители на организация на „Демократи за силна България” във Ветрино в неделя. Новата организация получи поздравления от лидера на тъмносините  в морския град проф. Димитър Камбуров и водача на варненската листа на коалиция ДСБ/БДФ Радан Кънев, съобщиха от предизборния щаб на водача. Председател на ДСБ-Ветрино, стана бившият син кмет на с. Неофит Рилски - Иван Янчев. Община Ветрино е с население близо 7000 жители и сега за първи път се учредява местна организация на ДСБ.
„Част от моя и на Демократи за силна България ангажимент е да насърчаваме малките фирми и младите специалисти да развиват бизнеса си и образованието си, и и да създават работни места във всяко населено място. Подрепяме солидарността и ще осигурим защита на здравето, справедливи пенсии и помощ за най-слабите”, каза Радан Кънев пред събралите се.
„Ние знаем как се вади страната от криза, защото сме го правили успешно, дори и в по-тежки условия от сегашните”, припомни лидерът на ДСБ-Варна, проф. Димитър Камбуров.