Черни бански с висока талия за лято 2013

Варна Лайф

20-04-2013, 07:53

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Ретро вълната връхлита плажа със силует на пясъчен часовник

Това лято на мода ще са ретро банските в черно, които са 2 в 1. Новите модели могат да се носят с ниска или висока талия в зависимост от настроението и желанието. Тайната на плажното облекло за идния сезон е във функционалността – не е нужно да купувате няколко чифта, за да изглеждате различно всеки ден. Екипът на британския бранд Bra Clinic, който вече има бутик и у нас, пусна на пазара модели, които могат да се носят със или без презрамки, до пъпчето или над него. Мултифункционалните половинки са едноцветни, така че могат също да се комбинират с шарено горнище или долнище.

Розово и синьо

Свежите щампи винаги са били неизменна част от визията на банските. За идващото лято те ще бъдат основно в комбинация между розово и синьо, от тъмното, почти червено, до неоново розово. Морските багри пък варират от тъмно до тюркоазено. Привидно доста контрастни, двата цвята се съчетават хармонично чрез райета, точки, цветни и етно принтове. Комбинирани с бяло, те издават закачливия и весел дух на лятната фиеста, за която всички мечтаем в началото на пролетта. Съчетанието от розово и синьо, които не се бяха срещали върху един тоалет от началото на 80-те, тази година е сред хитовете при банските. Според специалистите от Bra Clinic те са чудесен избор за горещите дни на плажа, тъй като силно подчертават тена на кожата.

50-те години се завръщат

Както миналата година, така и тази, ретро вълната при плажните облекла е много силно изразена. За новия летен сезон силуетът на банските напомня пясъчен часовник – тънка талия и акцент върху бюста и ханша като от дизайните на Диор през 50-те. Стилът ала Мерилин Монро не напуска модните подиуми и през 2013 година, като за идния сезон актуални ще са изчистени кройки, които само подчертават женствените извивки. Ключови са долнищата с висока талия в комбинация със специално структурирани горнища, които оформят и повдигат бюста. Носени заедно, те подчертават фигурата на най-правилните места, като допълват секси ретро излъчването на представителките на нежния пол. Интересни са и предложенията с различни варианти за носене. Горнищата могат да „подкрепят” дамския бюст с помощта на презрамки или без – само със силиконова лента от вътрешната страна на банските. Тази година долнищата също са две в едно – дизайнерите на Bra Clinic предлагат модел, който може да се носи както с висока, така и с ниска талия. Всичко, което трябва да направите, е да подгънете кюлотите и те стават на бикини. Така удължената част на долнищата може да се набира около ханша и да се повдига за ефект „висока талия“. Тези малки трикове гарантират интересна визия на плажа всеки ден.

Черни нощи

Основният цвят при ретро линията е черното. Нюансът носи елегантност и стил и никога няма да сбъркате с аксесоарите, с които можете да го съчетаете. Тъмният едноцветен бански изпъква и с розова плажна чанта, сламена и даже с кожена. За ретро банските е важно да се избират качествени материи, които да не избелеят бързо при излагане на слънце или да се увредят от влиянието на хлора във водата от басейните и слънцезащитните продукти, става ясно от сайта на марката у насbraclinic.bg.

Африка

Топлата Африка от години вдъхновява модели и дизайнери с екзотични цветове, мотиви и емоция. При банските тази тенденция се появява във впечатляващи геометрични принтове и наситени цветове, които флиртуват със слънцето. Комбинират се блестящо с големи дървени гривни и висящи обеци. Най-сполучливите комбинации са между тъмнолилаво, яркооранжево и розови акценти.