МФК МАГ разби шампиона на Габрово

Председателят на Комисията по футзал Красен Кралев гледа от трибуните

Четвъртият в класирането от Градското първенство на Варна по футзал МФК МАГ стартира с класика срещу шампиона на Габрово - Орловец. "Маговете" се наложиха с 3:0. Головете за победителите реализираха Калоян Михалев, бившият играч на Черно море Станислав Стоянов и Иван Иванов-Пепелянката. Първият гол падна в самото начало на срещата, като след това играта бе равностойна. Останалите две попадения в доста динамичния мач, бяха реализирани в последните 3 минути. Гостите се отчетоха с три греди срещу две за варненци. Определено играч на мача стана Генади Луго, който в срещата с Орловец демонстрира характер на победител. Непробиваем на вратата бе и бившият страж на Черно море Александър Краев.

Срещата бе изгледана от председателя на Комисията по футзал към БФС Красен Кралев, както и от нападателят на Черно море Мирослав Манолов. Освен тях двубоят бе наблюдаван от Ивайло Петров - Пифа, който е помощник треньор на наставника на Черно море Георги Иванов - Гонзо и от защитника на Моряците Живко Атанасов.

В другата среща тимът на Левски София Запад разгроми шампиона Гранд Про с 5:1. По два гола за победителите отбелязаха Мартин Марков и Станислав Василев, а един добави Йосив Шутев.

Съставът на МАГ: Александър Краев, Калоян Михалев, Генади Луго, Станислав Стоянов, Тодор Апостолов (Петко Петков, Веско Русев, Стоян Андонов, Ивайло Георгиев, Иван Иванов, Данчо Пенев)