Гонзо и Пифа гледат държавното по футзал

Обмислят демонстративен мач между футболисти на Черно море и шампиона на Варна Черно море Мания

Спортно техническият щаб на Черно море ще изгледат мачовете от държавното първенство по футзал, което стартира днес, научи Varnautre.bg. Наставникът на "моряците" Георги Иванов и неговият помощник Ивайло Петров – Пифа, ще наблюдават двубоите между МФК МАГ – Орловец и Черно море Мания - Академика УНСС. Първата среща започва в 17 ч., а Мания и УНСС играят от 19 ч., Срещите са в зала "Владислав" в морската столица.

Гонзо и Пифа са страхотни почитатели на играта футзал. Любопитното е, че Ивайло Петров е дългогодишен състезател с много мачове за националния отбор на България в този спорт. Носил е екипа на пловдивския тим на Векта, който бе един от силните отбори в шампионата по футзал.

Разбра се още, че след края на сезона се обмисля демонстративен мач между отбор на Гонзо, в който ще играят футболисти от ПФК Черно море и шампиона на Варна - Черно море Мания. Той ще е по подобие на станалите традиционни мачове между тимовете на Левски и Левски София Запад, на които началото постави именно тандема Гонзо и Ивайло Петров – Пифа.