В Спартак очакват засилен интерес на "Коритото"

Треньорът на "соколите" Иван Найденов очаква засилен зрителски интерес в неделното домакинство на Светкавица. Според младия наставник на варненци двубоят ще е интересен за хората, тъй като в мачовете с този съперник има голям заряд.

"Очакванията са ми заряда на мача да възбуди интереса на хората и те да дойдат на стадиона за да наблюдават срещата. При всички случаи смятам, че зрителите на "Коритото" ще са повече от на мача с Банско. Това ще вдигне настроението на футболистите, което пък ще се отрази на играта им. Не очаквам много футбол на нашия стадион, предвид тежкия терен. Ще има много борба и който демонстрира повече желание и агресия в срещата ще надделее", смята наставникът на Спартак Иван Найденов.

През есента "соколите" отстъпиха на Светкавица с 0:2 в Търговище. Тогава начело на тима бе варненския специалист Георги Иванов – Геша. Именно Геша е основният "виновник" тимът на "мълниите" да е водещ във втория ешелон този сезон. Иванов успя да сглоби боеспособен тим, който в момента е фактор в "Б" група.