Северното платно на “Владислав“ затворено за движение до 22 април

Мисия Варна

15-04-2013, 13:14

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Автобусите, движещи се по линиите с номера 10 и 13, в посока от центъра към кварталите, няма да обслужват автобусна спирка “Център”

Заради ремонта на бул. “Владислав Варненчик” се въвежда нова временна организация на движението на моторни превозни средства. До 22 април северното платно на булеварда ще бъде затворено за движение, а автомобилите и автобусите на градския транспорт ще преминават по южното платно в условията на двупосочно разминаване.
Автобусите, движещи се по линиите с номера 10 и 13, в посока от центъра към кварталите, няма да обслужват автобусна спирка “Център”, а ще обслужват спирка “Корабостроител”, която е разположена 30 метра преди нея. 

Променят се и маршрутите на линиите с номера 13 и 10.
Автобусите, движещи се по линия № 13, след спирка “Корабостроител”, ще преминават по бул. “Съборни”, ул. “Александър Рачински”, спирка “Нептун” и ще се включват в обичайния си маршрут. Движението по посока от кварталите към центъра остава без промяна.
Маршрутът на автобусите, движещи се по линия № 10, след спирка “Корабостроител”, преминава по бул. “Владислав Варненчик”, спирка “Зимно кино “Тракия” и продължава по обичайния си път. В обратната посока от кварталите към центъра движението на автобусите е без промяна.