Мания вдигна купата във Варна за втора поредна година

Секретарят на ЗС на БФС - Петър Петров награди новия стар шампион по футзал в морската столица, след което маниаците я поляха с банкет

Секретарят на Зоналния съвет на БФС – Варна Петър Петров награди новият – стар шампион на Варна по футзал Черно море Мания. Преди последния си мач от градското първенство Маниаците вдигнаха Купата като първенци в морската столица за втора поредна година. Веднага след това тимът на Мартин Балулов разгроми Одесос-Хидроремонт с 8:1. По два гола за победителите реализираха Пламен Стойков и Влади Гочев, а по един добавиха Михаел Михалев, Димитър Цветанов и Диян Генчев, за който това попадение бе дебютно във футзала. Одесосци си вкараха и автогол.

Вечерта всички играчи на Мания поляха купата с пиршество, като първо момчетата на Балулов бяха на маса в заведение до Спортна зала, а след това поразкършиха в култовата варненска дискотека Час Пик. В тежката битка с алкохола най-силно се представи Пламен Стойков, а най-дейни на дансинга бяха двете звезди на отбора Жоро Зотов и Михаел Михалев.