И Локо (Сф) скочи на Марешки: Защо се радваше на загубата от Ботев (Вр)?

Столичните "железничари" зададоха 7 въпроса на собственика на Локомотив (Пд) за мача с Ботев (Вр)

И в Локомотив (София) се усъмниха в честността на крайния изход от мача между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца). Както вече писахме, феновете на Черно море, вдигнаха сериозно мерника на собственика на "смърфовете" Веселин Марешки. Привържениците на варненския клуб, както и по-голямата част от футболната общественост в града са на мнение, че аптекарският бос е повлиял на крайния резултат в срещата между двата тима. Както е известно, "смърфовете" отстъпиха пред Ботев (Вр) на "Лаута" с 0:1 и хвърлиха бомбата в 21-вия кръг на "А" група. Според ултрасите на "Морето", варненският бизнесмен умишлено е дал мача на Ботев, тъй като иска Черно море да изпадне.

На същото мнение са и в Локомотив (Сф) - другият заплашен от изпадане тим. Както е известно, столичните "железничари", Ботев (Вр) и Черно море са трите отбора, които ще се борят жестоко за оставане в елита. Един от тях ще се раздели с групата и ще изпадне в "Б". И според ръководството на Локо (Сф) двубоят на "Лаута" няма абсолютно никакви футболни достойнства, като ощетени от крайния резултат са точно столичани и Черно море. Точките, които взе Ботев (Враца) му дадоха сериозна глътка въздух в борбата за оцеляване. 
От Локомотив (София) зададоха точно 7 конкретни въпроса на Веселин Марешки за загубения мач с Ботев (Вр) на "Лаута". Varnautre.bg публикува всичките питания на столичани без съкращения:

1. Защо голмайсторът на Локо (Пд) Рангел Абушев беше оставен на пейката. Кой нареди на Стефан Генов да извади от стартовия състав Даниел Георгиев и Диего Фераресо, които са най-добрите му футболисти?

2. Защо след мача Веселин Марешки бе много весел и въобще не показваше, че му пука как е завършила срещата?

3. Защо в последните 10 минути централните защитници Кирил Котев и Мартин Кавдански играха като централни нападатели?

4. Защо играчите на Локо (Пд) аристократично пропуснаха 4 чисти голови положения? Във въпросните ситуации футболистите на Локомотив си подаваха топката на границата на вратарското поле, вместо да стрелят.

5. Нека реферът Христо Ристосков да каже какво са си говорили футболистите по време на мача.

6. Преди време Марешки заяви, че ще помогне с каквото може Локомотив (Сф) да изпадне. Загубата от Ботев (Вр) част от този план ли е?

7. Защо темпераментната публика на Локо (Пд), която винаги има мнение, този път мълчи?