Моряците плащат 10 лева на Лазур

Феновете на Черно море, които ще подкрепят своите любимци в предстоящия мач с Черноморец, ще плащат по десет лева за вход на стадион Лазур. Такава е цената на „привилегията” да гледаш морското дерби в Бургас. Ако до деня на мача обаче, привържениците на варненци успеят да се сдобият с входен стикер, то те ще заплатят по пет лева за него. Двубоят от 22-рия кръг на „А” група ще се играе на осветление в неделя от 19 ч в Бургас. От клуба вече неколкократно споделиха, че очакват техните фенове да се мобилизират и неистово да подкрепят Морето в следващите мачове през пролетта.

Както вече писахме, националния фенклуб на варненци организира екскурзия за двубоя с Черноморец, като всеки желаещ ще трябва да плати за отиване и връщане 13 лв. В тези пари, разбира се, не влиза цената на билета за морското дерби.

„Очакваме да се съберем поне един автобус хора. Предвид факта, че следващите мачове са изключително важни, ние, феновете, ще подкрепяме тима до последно”, каза шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов.

Както вече стана ясно, привържениците от фенклуба на моряците дадоха пълен картбланш на наставникът Георги Иванов – Гонзо и разчитат на него да извади тима от тежкото положение, в което се намира.