Гонзо извади юноша на Барса от групата за мача с Монтана

Треньорът на Черно море махна Кристиян Идалго в последния момент заради спречкване

След днешното занимание, което се проведе на стадион "Младост", треньорът на Черно море Георги Иванов качи тима на лагер в курорта Св. Св. Константин и Елена. Преди това Гонзо определи и групата от 18 играчи, на които ще разчита в мача с Монтана. В нея изненадващо не попадна бразилецът Кристиян Идалго. Юношата на Барселона няма пролеми с контузия, като по-скоро причината е спречкване с Гонзо.

Сред избраниците на младия специалист не попадна и нито един от четиримата юноши, които тренират с представителния тим. За разлика от гостуването на Ботев, в тимовия лист ще бъде записан младият Илиян Капитанов. Младежкият национал бе пренебрегван от Гонзо от началото на сезона, като до този момент рядко попадаше в групата. След изтърпяни наказания в състава се завръщат Росен Колев и Самуел Камазола, които ще излязат титуляри срещу монтанчани утре.

"Моряците" излизат срещу последния в класирането утре на Тича от 17,00 ч. Както вече стана ясно, от клуба призоваха феновете за подкрепа във важния мач за варненци.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Емил Михайлов, Сашо Александров, Александър Александров, Росен Колев, Самуел Камазола, Симеон Симеонов, Себастиян Комел, Еденилсон Бергонси, Георги Илиев, Георги Божилов, Мирослав Манолов, Илиян Капитанов, Ермес Паломино, Живко Атанасов, Симеон Райков, Брус Инканго, Тошко Колев.