Пореден общински шеф напусна поста си

Архив Варна

09-04-2013, 11:48

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Константин Камов фигурираше в списъка на протестиращи жители на града за уволнение

Константин Камов, шеф на общинското предприятие "Инвестиционна политика"  е напуснал поста си, съобщи "Aфера". Информацията бе потвърдена от секретаря на община Варна, Михаил Куликов.

Камов сам е подал молба за оттеглянето си от поста и от днес вече не е на работа. Той застана начело на „Инвестиционна политика" през миналия септември, а преди това заемаше ръководни длъжности в частния сектор.

Името на Константин Камов фигурираше в списъка на протестиращите жители на града за уволнение. В "листата" на групата, наречена "Варненци за Варна", са включени имената на общо пет от шефовете на дирекции в общината. Сред тях са и шефката на здравната дирекция Станка Маринчева, и началникът на дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред", Стойчо Бакалов.

Припомняме, че предизвестие, но все още на поста си е първият, последвал оттеглянето на кмета Кирил Йорданов, шефът на дирекцията за "Европейски и национални проекти", Петър Радушев. Преди дни от общината си тръгна и началничката на дирекция „Култура и духовно развитие”, Станка Димитрова. За разлика от Радушев който сам подаде оставка обаче, г-жа Димитрова бе освободена от временния кмет на града, Христо Бозов.