Черно море внася жалбата в БФС

Варненци вярват, че претенциите им към Ивайло Стоянов ще бъдат чути

Черно море ще депозира жалба пред БФС в определения срок. В нея надлежно ще бъдат посочени всички спорни ситуации (поне 10), с които главният съдия Ивайло Стоянов и неговият асистент Веселин Мишев ощетиха варненци. Огромният брой положения, решени в ущърб на "моряците" принуди клубното ръководство да сезира БФС, защото това е 3-ти мач от общо 4 от началото на пролетния полусезон, в който арбитрите буквално се гаврят с тима.
Това става след толерантното премълчаване на ситуацията в мача с Лудогорец, в която не бе отсъдено нарушение срещу Сашо Александров при гол на тима от Разград, както и спестените за пред футболната общественост отменени дузпа и гол на срещата със Славия.
От Черно море се надяват, че Съдийската комисия с шеф Никола Джугански ще прояви принципност и истината най-после ще възтържествува. Споменатите по-горе съдийски грешки пряко повлияха в резултатите на 3 от 4-те мача на Черно море.
Акцент на жалбата от арбитъра на двубоя с Левски е голът за 1:1 от засада на "сините", неотсъдени жълти и червени картони за гостите, както и незаслужено присъдени жълти на "моряци".
Малко преди края на мача вратарят на сините Пламен Илиев жестикулираше срещу арбитрите, удари в гръб 2-ма от играчите на Черно море и въпреки всичко това остана ненаказан.