Хлапетата във Варна с кънки и стикове за голф през ваканцията

Новините

30-03-2013, 15:29

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Набират доброволци за голф турнир

Най-малките ученици във Варна вече запълниха курсовете за начално обучение по плуване

Кънки, тенис и походи сред природата. Това са част от заниманията, с които в различните градове изкушават малчуганите през ваканцията. Най-много са вариантите в София и Варна, като морската столица определено държи палмата на първенството с истинска ледена пързалка в топлото време. Тя работи целогодишно и през почивните дни, като е обявила свободни часове за пързаляне. Те са от 11 до 12:30 и от 13 до 14:30 всеки ден, като децата под 10 години плащат по левче, а придружителят дава два.

Най-малките ученици във Варна вече запълниха курсовете за начално обучение по плуване. Продължителността е 20 часа за 20 лева. Тенис на корт в базите на общинското предприятие "Спорт за всички" е 12 лева, съобщава "Стандарт". 

В дирекция "Младежки дейности" пък набират доброволци на най-големия голф турнир, който е между 15-19 май в тузарския комплекс "Тракийски скали". Учениците използват ваканцията да се запишат като кандидати, като се търсят най-малко 100 души. На тях по време на събитието ще им осигурят транспорт, храна и заплащане от 20 лева, за да носят стикове, да помагат за кетъринга и в други обслужващи дейности.