РИК във Варна с първо заседание

Мисия Варна

29-03-2013, 15:10

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кристиян Богоев ще управлява изборите във Варна

Работят в сградата на Областна администрация

Районната избирателна комисия във Варна проведе първото си заседание. Председател е Кристиян Богоев, който бе единодушно избран за председател. Според решението на ЦИК негов заместник ще е Илиян Иванов Карагьозов, а секретар Мюмюне Мехмедова Билялова. По време на преговорите партиите не успяха да се разберат кой да заеме тези две позиции. Останалите членове на РИК са Калин Калевски, Десислава Бонева,Лора Гоцева,Станислав Сотиров,Анна Томова,Велин Жеков,Крум Стефанов,Костадин Бандутов,Владимир Калудов,Микаела Левенова,Тижин Гюлер,Орхан Мехмед и Мария Тодорова.

Вече са проведени предварителни разговори по техническото и материално обезпечаване на комисията. Богоев изрази увереност, че работата ще протече нормално въпреки кратките срокове, които са поставени. "Повечето от членовете на РИК – Варна са юристи, с опит в организирането на избори и съм сигурен, че общините и Областната администрация ще окажат необходимото съдействие, както е било досега" каза още Богоев.

Комисията се намира в сградата на Областна администрация на ул. "Преслав" 26 и провежда своите заседания в заседателна зала №2. За контакти: тел. 052/633 230, факс 649 584, имейл [email protected]