Полицията издирва джигит, блъснал 78-годишен дядо

Крими

28-03-2013, 14:57

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

При катастрофи пострадаха и две жени на 52 и 81 години

78-годишен дядо е със счупен след удар от кола, на засега неизвестен джигит. Вчера сутринта в района на автомивка, на ул. "Г. Пеячевич", водачът на неустановена до момента кола блъска пешеходец. Вследствие на удара възрастният мъж е получил фрактура на ляв крак. След оказана му медицинска помощ е освободен за домашно лечение, няма опасност за живота му. Образувано е досъдебно производство, съобщиха от полицията. 

ОДМВР – Варна апелира към гражданите, станали очевидци на произшествието или имащи информация за него, да се обадят в сектор "Пътна полиция” или в най-близкото поделение на полицията.

Пак вчера, около 11:40 ч., на кръстовището на ул. "Ген Колев" и "Ал. Рачински" 23-годишен шофьор на "Фолксваген" не спазва два пътни знака - "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство" и "Забранено е завиването надясно" , извършва завой надясно и блъска 52-годишна пешеходка. От удара жената получава контузии на глава, шия, лакът и таз. Оказана й е медицинска помощ в болница и е освободена за домашно лечение.

На площад "Св. Св. Кирил и Методий", пред Митрополията пък 34-годишна жена със "Сузуки" докато се движи на заден ход  блъска преминаваща зад колата 81-годишна пешеходка. Вследствие на удара възрастната жена е получила фрактура на дясна раменна кост, настанена е в болница, няма опасност за живота й. Образувано е досъдебно производство.