Иван Найденов: Няма какво да се заблуждаваме, съперникът ни е доста силен

Пламен Иванов аут за мача с Банско

Нападателят на Спартак 1918 Пламен Иванов отпада за неделното домакинство на Банско. Причината е, че младокът не е тренирал цяла седмица, тъй като е болен. Всички останали футболисти на "соколите" ще са на линия за двубоя от 17-ия кръг, който ще се играе в последния ден от седмицата от 17 ч. на "Коритото".

В днешното занимание на спартаклии се включиха 24 футболисти, между които и талантите от школата. В последния момент треньорът на Спартак 1918 ще прецени кои от тях ще попаднат в групата за двубоя.

"Излизаме за победа. Мисля, че имаме всички аргументи за да я постигнем, въпреки че няма да е  лесен мач. Има настроение в отбора и най-хубавото е, че не сме обременени от класиране и не гоним някакви цели. Ще играем освободени психически, но ще търсим задължителен успех срещу Банско. Няма какво да се заблуждаваме, съперникът ни е доста силен. В последните 5 мача има 4 победи и равен с Нефтохимик в Бургас. Но, както вече казах, Спартак играе винаги за победа, още повече, че това ни е и първо домакинство от началото на пролетния дял от първентвото", каза за Varnautre.bg треньорът на Спартак 1918 Иван Найденов.