Кола удари ученик, друга по покрив на "Владислав"

Животът

26-03-2013, 09:59

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Мокри пътища и ремонти - внимавайте

Абитуриент беше блъснат от кола на ул. "Георги Бенковски" вчера, съобщават от КАТ. Младежът пресичал на пешеходна пътека, а лекият автомобил завивал откъм булевард "Владислав". Момчето не е пострадало тежко, но има наранявания. 

Пак в района на ремонтите на "Владислав" кола паркира по покрив вчера следобед. Лек автомобил с TeХеранска регистрация навлязал с висока скорост в лентата, отделена за насрещното движение в отсеката между двата мола. Заради ремонта на булеварда за всяка от посоките има само по една лента. Добричлията обаче не се съобразил с извънредната обстановка, натиснал газта, не улучил лентата, качил се на брдюра и така обърнал колата.
Общо 26 катастрофи са станали вчера във Варненско.
Освен по бул. "Владислав" заради ремонт до 8 май ще трябва да внимавате и по пътя Старо Оряхово - Долни Чифлик – Пчелник - Горен Чифлик - Гроздьово - Цонево - Бозвелийско. Поради изграждане и укрепване на инфраструктурни съоръжения движението на автомобили ще се осъществява в лентата, в която не се извършват строително-ремонтни дейности, предупреждават от пътната агенция.