Служителка на полицията загина на място в катастрофа край Здравец

Животът

22-03-2013, 22:30

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Двама от ранените също са служители на ОД на МВР - Варна

39-годишна жена загина на място, а трима мъже са ранени  при тежка катастрофа във Варненско. Фаталният инцидент е станал около 16:30 часа между селата Бенковски и Здравец, съобщи Дарик Варна
Почти челно са се ударили лек автомобил "Фолксваген Голф" и микробус "Рено". Загиналата е пътувала във фолксвагена. В болница  "Св. Анна" са откарани трима мъже, съобщи шефката на Спешна помощ във Варна д-р Мая Рашева. Най-тежко е състоянието на пътника в леката кола. 

35-годишният пътник във фолксвагена е с фрактури на ребрата и двете ключици и има кръвоизлив в белия дроб. Настанен е в "Реанимация" с опасност за живота. 36-годишният шофьор на същата кола е със съмнения за фрактури на шийни прешлени, настанен е в болница, няма опасност за живота му. Водачът на реното, на 39 г. е с контузни рани и е освободен за домашно лечение.

Причините за възникването на произшествието ще се изяняват в хода на следствено дело, образувано по случая, съобщиха от полицията. Водачът на "Фоксваген"-а, загиналата жена, както и спътникът им са служители на ОД на МВР – Варна.