Успехи и при най-малките състезателите на СК "Ракетлон"

Треньорите и ръководството на варненския клуб са изключително доволни от представянето на своите възпитанички на провелелото се в Разград зонално първенство

Завърши последният турнир от зоналното първенство по бадминтон за деца до 11 години, което се проведе в Разград. Варненският клуб СК "Ракетлон" бе представляван само от една състезателка. Това е Димана Боевска, която е само на 9 години. Въпреки това Димана се представи на ниво и защити много достойно името на своя клуб. Варненката се класира на трето място на двойки, където игра в комбина с Вили Стаматова от русенския клуб " Приста ". На индивидуално Боевска остана на девета позиция, а на смесени двойки се класира пета.

След успешното представяне на зоналните първенства на състезателите на СК " Ракетлон " предстоят републикански - индивидуални и отборни първенства.

Треньорите и ръководството на СК Ракетлон са изключително доволни от представянето на своите възпитанички на провелелото се в Разград зонално първенство и се надяват това да привлече интереса на други деца, което да вдигне още нивото на клуба.