Футболисти се обявиха в подкрепа на болен от рак треньор

Пламен Христов, който е с рак на дебелото е в Реанимацията във Военна болница, след като в сряда претърпя втора операция

Играчите на МФК Тича и Черно море Мания излязоха с фланелки в подкрепа на бившия президент и треньор на Тича Пламен Христов. В срещата по между си от 10-ия кръг на шампионата на Варна по футзал, футболистите на двата тима, показаха съпричастност към Пламен, който е с рак на дебелото черво и в момента е в реанимация във Военна болница, тъй като в сряда претърпя втора операция.

Христов е един от деятелите в този спорт в морската столица, като в момента е в управителния съвет на МФК Тича. През 2009 е шампион на Варна с този отбор, като треньор, а в последствие спонсорира и детскo-юношеската формация на Черно море Мания.

Инициативата бе организирана от двата тима, като в подкрепа на Пламен се обявиха и състезателите на другите отбори в шампионата. Съпричастност изразиха и от ЗС на БФС - Варна, както и всички зрителите дошли да наблюдават двубоите от 10-ия кръг на първенството.
Екипът на Varnautre.bg пожелава на Пламен бързо да се пребори с коварната болест.