Има камери навсякъде, да ми намерят колата

Крими

16-03-2013, 22:35

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Защо записите от варненския Big brother не са достъпни за всички?

"Пиша Ви,защото съм възмутен...откраднаха ми колата". Така започва писмото на нашия читател Иван Енев. "На 13 срещу 14.03 през нощта ми откраднаха колата от гр. Варна, квартал Левски, разказва той.  Голф 5 - 1.9tdi, 105 коня, цвят - сив металик, 5 врати.  Рег. номер:TХ 6622 ХК

Колата беше паркирана пред входа на блока ми, около нас всички булеварди и светофари са с камери...от полицията не ми дават никаква информаия.
В каква държава живеем ??? Варна град с толкова много камери...всички изходи на града се снимат,а те нямат информация? Защо? Защото ги мързи да си мръднат пръста и да свършат някаква работа ?!
Към кой да се обърна?? Как е възможно да имаме такава държава ???
За съжеление само с помощта на медиите може да се случи нещо в тази държава и се надявам да получа помощ от Вас".
Интересна информация съдържат камерите от варненския Big brother напоследък. Откраднатата кола на Иван, провокаторите по време на шествията, запалването на Пламен Горанов. Макар и платени с парите на варненските данъкоплатци, камерите, неясно защо пазят тайните си от тях. Колко по-полезно - информационно, назидателно и превантивно би било някъде да могат да се виждат всички записи от тях. Така водачите ще спрат да се чудят работят ли камерите или не, да сложа ли колан, да ползвам ли хендсфри? На мераклиите да нарушат закона ще им е ясно, че някой бди и рано или късно ще влязат в полезрението му. А варненци ще са спокойни за колите и децата си. И няма да живеят с чувството, че някой ги наблюдава тайно и не в тяхна полза.