Мания с трудна победа над Спартак

Спорт

10-03-2013, 12:29

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Гранд Про посвети победата на своя треньор

Отборът на Черно море – Мания постигна трудна победа в 9-ия кръг на градското по футзал. Маниаците успяха да реализират победното попадение в последните секунди на двубоя със Спартак, завършил 3:2. Попаденията за победителите реализираха Мирослав Русев и Пламен Стойков - 2.

Шампионът на България Гранд Про не срещна трудности срещу тима на МФК МАГ и го победи с 6:1. Два гола за успеха на професионалистите реализира Валентин Колев, а по един добавиха Димитър Кръстев (чичо Митко), Георги Карагеоргиев, Миша Милошевич и Йован Станкович. Почетното попадение за „маговете” отбеляза Калоян Михалев.

След успеха играчите на Гранд Про споделиха, пред Varnautre.bg, че посвещават победата на своя треньор Димитър Пантев, който преди няколко дни претърпя операция на менискус и връзки. Играещият треньор се контузи в мачът именно срещу МФК МАГ. Тогава шампионите отстъпиха на тима воден от Веско Веселинов с 3:4.

В друга среща от 9-ия кръг, Одесос-Хидроремонт успя да вземе трудни 3 т. срещу тима АФК Варна, след като го победи с 3:2.

МФК Тича пък не срещна проблеми срещу Пикадили. Магазинерите отстъпиха на борещия се за четвъртото място тим на Тича с 2:6.