Гонзо: Лошо е да загубиш от изпадащ отбор

Спорт

09-03-2013, 18:01

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Ще се опитаме да вдигнем футболистите още от следващия мач

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви след загубата от Етър, че е шокиран от резултата 0:1.

„Мерките не могат да бъдат толкова драстични, защото това са играчите, които имаме и не може да се правят големи ротации. Тази загуба от Етър е шок за всички нас. Ще се опитаме да направим така, че да вдигнем отбора от това тежко състояние. Знам, че е много лоша загубата, особено от отбор от зоната на изпадащите. Но сами сме си виновни, и сами трябва да се извадим от това положение,“ заяви Иванов.

„След като загубиш вкъщи от Етър, е нормално да има разочарование, но сега не е моментът да нападам някой или да казвам имена. Каквото има, ще го кажа на футболистите в съблекалнята,“ сдържано коментира той.

„Днес имахме ситуации, които срещу такъв затворен отбор, трябва задължително да вкараш. Недоумение буди в мен головата ни немощ в атака, при положение, че и двамата ни централни нападатели са добри футболисти. Явно при тях има психически проблем, защото аз вярвам в техните качества, и това са хората, на които ще разчитам до края на сезона,“ отбеляза Гонзо на въпрос за многото удари на Черно море, без да намерят целта.

„Бергонси имаше проблем с глезена, а ние трябваше задължително да търсим победата. Не мисля, че неговото излизане бе причина за загубата,“ разясни накрая Георги Иванов.