Домусчиев хвана съдията, изригнаха феновете на Черно море

Реферите ще продължат да ги бутат към втора титла, сигурен е шефът на фенклуба на варненци Иван Михайлов

Агитката на Черно море нападна жестоко отбора на Лудогорец след успеха на шампионите с 2:0 в Разград. Според варненските фенове реферът на двубоя Георги Йорданов е ударил голямо рамо на домакините и най-вероятно е получил финансово възнаграждение за това от боса Кирил Домусчиев, пише "България днес". Дори шефът на Съдийската комисия към БФС Никола Джугански снощи призна, че реферът е допуснал грешка при първия гол във вратата на Черно море.

"Ясно си личеше, че съдията свири тенденциозно в полза на Лудогорец. При първия им гол имаше абсолютно нарушение срещу наш футболист. Не ни даде и две чисти дузпи. Признаваме, че разградчани играха по-добре, но футболът се брои на голове и те трябва да са редовни. Бяха взели мерки със съдията. Със сигурност в оставащите кръгове реферите ще продължат да ги бутат към втора титла", избухна председателят на фенклуба на Черно море Иван Михайлов.

Тарторът на агитката коментира и слуховете, че Кирил Домусчиев има интерес да купи другия варненски клуб - Спартак. "Първо, такъв отбор вече няма. Те фалираха, след което взеха лиценза на Владислав. Домусчиев ще го видим, като му свършат корабите. От 120 сега са останали само 20 кораба, останалото е нарязано на скрап", коментира Михайлов.