Кунева с PR на гърба на Пламен

Новините

05-03-2013, 16:28

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Снимката светкавично обиколи Фейсбук и потресе интернет потребителите

Само ден след смъртта на Пламен Горанов се появи снимка, на която на група партийни членове на движение "България на гражданите" позират с лозунг с името на Пламен Горанов и с логото на партията, която се гласи да влезе в следващия парламент. Снимката светкавично обиколи Фейсбук и потресе интернет потребителите, които я определиха като цинизъм и евтин PR. 

"Как не Ви е срам Вас и Вашите партийни членове да си правите политически лозунги с името на Пламен Горанов, който запали огъня под краката Ви – на Вас политиците, партийните велможи и облечени в официални костюми крадци на българския народ? Засрамете се за постъпката на Вашите партийни членове и се оттеглете от политическата сцена, докато не почувствате шамара народен върху себе си. По такъв начин няма да спечелите народа на Ваша страна! Вие сте белязани от народа си и трябва да понесете последствията от своите лицемерни действия", написа един от протестиращите във Варна - Мартин Аргиров на профила на Меглена Кунева във Фейсбук. Всеки път след публикуването обаче постът беше изтриван от администратор на Фейсбук страницата на Кунева. 

Това допълнително ядоса хората и различни потребители публикуват отново и отново същото съобщение. Администраторите на профила на Кунева пък продължават да трият.