Марешки нарече протестиращ боклук

ВИДЕО: Детекторът на лъжата излезе кьорфишек

Аптечният бос Веселин Марешки нарече един от протестиращите боклук. Точно в 11 часа пред медицинския му център в кв. "Младост" неуспелият кандидат кмет събра приближени за да покаже пред медиите колко "много го обича" народът. Докато аптечният бос обясняваше как ще оправи Варна и е единствен представител на гражданска партия, дойде и един от протестиращите - Ивайло Василев, който вчера беше лично поканен от Марешки да се подложат заедно на детектор на лъжата. 

Въпреки, че аптекарят само преди ден надлежно обясняваше, че ще отговаря на въпроси докато е вързан за детектор на лъжата това се оказа кьорфишек. Нямало въпроси към него, а събраните двадесетина души пред болничното му заведение го подкрепяли. 

Василев направи опит да попита не е ли време да се появят честни политици, което мигновено му навлече гнева на Марешки. Според аптечния бос, протестиращият бил провокатор. В яда си Марешки на два пъти го нарече боклук, след което се изниза. 

Междувременно стана ясно и кой е човекът на Веселин Марешки в т. нар. инициативен комитет, който се самоизбра да представлява Варна. Това е инж. Ивелин Вичев, който се появи от медицинския център и се обърна към Василев с думите: "Хайде, да влезем вътре да си поговорим на спокойствие". 

Видео -  какво се случи пред медицинския център на Веселин Марешки