Гонзо: Не отиваме като обречени в Разград

ВИДЕО: Ще се опитаме да се противопоставим на Лудогорец

Треньорът на Черно море Георги Иванов сподели на днешната пресконференция, че варненци ще се опитат да се противопоставят на шампионите от Лудогорец. Гонзо бе категоричен, че Морето не отива като обречен в Разград.

„Очакваме нашият отбор да се представи добре в неделя. Не си и помисляме, че отиваме като обречени в Разград. Ще се опитаме да противодействаме на Лудогорец така, че да стигнем до позитивен резултат” - коментира Гонзо. - „Искам да изградим един стил, който да бъде постоянен в отбора. Мисля, че това е начинът, по който един тим трябва да играе, да контролира топката, да има бързи атаки, за да пресираме противника. Спрямо всеки противник ще подхождаме различно. За това правим анализи, за да можем да видим силните и слабите страни на съперника. Това, което ще искам от футболистите, ще го обясня на последната тренировка. Спрямо противника настройваме и нашата игра. Искаме като цяло да изградим един стил, който да е привлекателен за хората. Не смятам, че за един мач трябва да променяме това, което сме работили 2 месеца”.

Треньорът на Черно море е оптимист, че Живко Атанасов ще се справи на десния бек, като заместник на Сашо Александров. „Разбира се, че всеки футболист, който трябва да играе на друга позиция от тази, на която се чувства най-добре, изпитва трудности. Живко игра във всички контроли през подготовката на десния бек, така че смятам, че ще се справи добре в мача с Лудогорец”, каза наставникът на Черно море Георги Иванов.

 Срещата от 16-тия кръг на А група между Лудогорец и "моряците" е в неделя от 18 часа на "Лудогорец Арена".