Децата на Черно море играят с Лудогорец на 3 март

Дъждът пречи на тренировката на моряците

Децата на Черно море набор 2002 с треньор Ники Кънчев ще играят контрола с връстниците си от Лудогорец. Мачът е на 3 март от 15 ч. и ще се проведе в Разград. След него талантите от Варна ще подкрепят батковците в дербито срещу шампионите.

Лошото време днес тотално обърка плановете на треньора на Черно море Георги Иванов. Именно заради голямото количество дъжд, който се изсипа над морската столица, футболистите не могат да тренират нормално, тъй като всички терени са прогизнали. Във вторник моряците тренираха на терените в гранд-хотел Варна и СК Черно море под моста но днес Гонзо избра за вариант стадион Младост. Ако обаче метеорологичните условия не се поправят, не е изключен и вариантът от утре да се влезе в зала.

За утре е предвидена 1 тренировка. След нея “моряците” ще направят възстановяване.
В петък Георги Иванов ще даде пресконференция за предстоящия мач срещу “Лудогорец”. Сблъсъкът срещу шампионите е на 3 март от 18 ч. в Разград. Тогава е и 100-годишният юбилей на клуба.

Както вече писахме, над 200 души ще пътуват с националния фенклуб на Черно море в Разград за мача. Председателят на фенклуба Иван Михайлов благодари на ръководството на ПФК Черно море за безплатния транспорт. Агитката на легендарния варненски клуб ще отпразнува символично 100-годишнината на тима на 2 март от 19,13 ч. на стадион Тича с атрактивна хореография и фойерверки.