Мания обърна Пикадили, след 0:3

Спартак удари Одесос-Хидроремонт

Шампионът на Варна Черно море – Мания постигна трудна, но очаквана победа срещу тима на Пикадили с 6:3, в среща от 6-ия кръг на първенството по футзал на Варна. Маниаците успяха да направят страхотен обрат, след като губеха в резултата с 0:3.

Отборът на Спартак успя да победи Одесос-Хидроремонт с 6:5, в среща изпълнена с много обрати. Одесос на няколко пъти излиза напред в резултата, но спартаклии, в крайна сметка, успяха да направят пълен обрат за крайното 6:5.

Тимът на АФК Варна също като в предишните два мача, успя да направи пълен обрат срещу МФК МАГ Младост. Тимът воден от Веско Веселинов водеше с 2:1, но допусна два безответни гола за 2:3. Въпреки че имаха много възможности за гол, играчите на „маговете”, подценяваха ситуациите, което им изигра лоша шега в края на мача.

Държавният шампион Гранд Про –Кокейлс не срещна трудности срещу тима на МФК Тича и ги победи с 5:0. Първи хеттрик във футзала реализира Стойчо Попчев, а всичките му съотборниците се шегуваха, че трябва да го оцени по достойнство, тъй като, по всяка вероятност ще е и последен.

Ето и всички резултати от 6-ия кръг:

Черно море-Мания – Пикадили 6:3

МФК Тича - Гранд Про-Коктейлс 0:5

МФК МАГ Младост - АФК Варна 2:3

Спартак - Одесос-Хидроремонт 6:5