Черно море върти 2:2 срещу Калиакра

Спорт

15-02-2013, 14:18

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Диян Малчев и Теодор Кьосев бележат за младите „моряци”

Юношите на Черно море, състезаващи се в Елитната група до 19 г. направиха 2:2 с Калиакра, в контролна среща играна на терена с изкуствена трева в Каварна. В тима на варненци липсваха петима от основните футболисти, които са на лагер в Турция с представителния тим на Морето. Попаденията за моряците реализираха Диян Малчев и Теодое Кьосев. Подопечните на Тодор Каменов поведоха в резултата в средата на първата част, когато Малчев бе изведен сам срещу вратаря на каварненци и реализира. В самия край на полувремето домакините изравниха, а в началото на вторите 45 минути направиха пълен обрат.

"Моряците" изравниха чрез Теодор Кьосев, който се оказа най-съобразителен и довкара топката във вратата на Калиакра, след избит удар на Станислав Николов.
Варненци вкараха още две попадения, но те бяха отменени заради засади.

"Получи се много хубава и полезна проверка. Доволен съм от играта и от начина по който подходиха футболистите, за разлика от проверката с Суворово. Утре играем с тима на Черноморец в Бяла от 14 ч.", каза наставникът на 19-годишните "моряци" Тодор Каменов.

Съставът на Черно море: Атанас Найденов, Костадин Иванов, Никола Найденов, Преслав Дошков, Александър Милев, Петко Цанков, Станислав Николов, Стелиян Евтимов, Веселин Тисовски, Диян Малчев, Мустафа Мустафа (Карен Мадоян, Христо Андонов, Александър Александров, Николай Атанасов, Симеон Неделчев, Георги Атанасов, Теодор Кьосев)