Спартак 1918 и Провадия със зрелищно 2:2 в контрола

Спорт

14-02-2013, 20:12

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Юношите на Спартак 1918, родени 1996/97 г., завършиха наравно 2:2 срещу третодивизионния тим на Провадия, в контролна среща играна на терена с изкуствена трева на СК Локомотив. Треньор на младите "соколи" е Вальо Русинов, а в Провадия играе друг треньор в школата на Спартак – Живко Бояджиев. Попаденията на спартаклии реализираха Николай Минков и Милен Бабаджанов, а точни за провадийци бяха Атанас Йовчев и Теодор Овчаров. Това е първи мач на подопечните на Русинов срещу мъжки отбор. Провадийци на два пъти излизат напред в резултата, но младите "соколи" успяваха да реализират изравнително попадение.

„Играхме добре, но не трябва да се подценява факта, че футболистите на Провдия започнаха тренировки преди няколко дни, а ние сме на 40 дни подготовка. Физически не бяха на нашето ниво, въпреки че имаха футболисти за два отбора и направиха доста смени”, каза за Varnautre.bg Вальо Русинов.

Стана ясно още, че в тима на Провадия са преминали някой от основните футболисти на Суворово, между които Тодор Апостолов и Калоян Цветков.