Има задържан за нападението над Иван Петров

Задържан е 21-годишният Мартин Демирев, който напръска със спрей Петров. "Не е той извършителят", категоричен е лидерът на протестите във Варна

Има задържано лице, чиято съпричастност към нападението над Иван Петров се проверява. Това съобщи шефът на полицията във Варна комисар Тодор Иванов. Все още обаче нещата се проверяват. Задържаният е 21-годишният Мартин Демирев, които преди няколко дни напръска със спрей бившият футболист и треньор на Спартак на един от протестите. 

Самият Иван Петров обаче е категоричен, че Мартин не е човекът, който го е нападнал. "С Мартин говорих по телефона преди малко и той дори ми се извини за инцидента със спрея. Категорично не е той, щях да го позная", каза Петров в ефира на Нова ТВ.

Комисар Иванов пък беше категоричен, че няма как Петров да е говорил с Мартин "преди малко" по телефона, тъй като разпитите на младежа продължават и в момента. Според шефа на полицията снощната случка с наръгването на Петров не е свързано с протестите, а е по-скоро е лична саморазправа с пострадалия. 

Очаквайте подробно видео на нашия екип от болницата »