Гонзо: Трудно се прави селекция през зимата

Спорт

10-02-2013, 15:25

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Притеснява ме контузията на Симеон Райков, вече съм преценил качествата на всички в Черно море

Наставникът на Черно море Георги Иванов сподели, че в никакъв случай, няма на всяка цена да се привлича футболист за десния фланг, който и най-проблемния пост в тима от доста време. Според наставника намирането на футболист на подобен пост, а и не само, е доста трудно през зимния трансферен прозорец.

„Няма да вземаме футболист на дясното крило просто за да запълни бройката. Знаете че чакахме португалец, който не пристигна. След то взехме на проби футболист, който не става и отпратихме. Сега отново чакаме да дойде играч на този пост, но за да подпише той трява да е качествен. През зимния трансферен прозорец е доста трудно да се намерят качествени футболисти. Всички имат договори и това пречи за правенето на селекция. Но опрделено имаме нужда от попълнения. Вече съм преценил качествата на всички футболисти в Черно море и знам кой колко ще ни свърши работа през пролетта”, каза Гонзо.

Наставникът изрази притеснения относно контузията на новото попълнение Симеон Райков. – „Не ме притеснява Камазола, повече мислим за контузията на Райков. Той има проблеми с ахилеса. Надяваме се да отшуми в скоро време, за да можем да започне да тренира с отбора. Много време стана от както не води пълноценна подготовка, но се надяваме скоро да е готов. Камазола пък се движи по специална програма”.

Относно мача с Баник треньорът сподели:
„Първото полувреме не беше на ниво, но второто се поправихме и започнахме бързо да разиграваме топката, което се иска от футболистите. Както казах и след първата контрола, резултатите не ме интересуват”.