Казармен ред в лагера на Черно море

Гонзо налага вечерен час, плаши футболистите с глоби

Треньорът на Черно море Георги Иванов продължава да налага желязна дисциплина в тима на "моряците" и в лагера на варненци в турския курорт Алания. Веднага след настаняването в хотел “Алайе Ресорт и Спа”, Гонзо е определил вечерен час на играчите, научи Varnautre.bg. Най-късно в 22 ч. футболистите трябва да бъдат по стаите в хоризонтално положение. Ако някой се опита да хитрува и не спазва указанията на треньора ще бъде глобяван, категоричен бил Гонзо.

Тези мерки определено имат ефект върху футболистите, които са доста респектирани от Гонзо, след като той пое тима от "Тича". Това е било забелязано и от треньора на Локо (Пд) Стефан Генов, който само преди няколко месеца бе наставник на Черно море и познава отлично обстановката в тима. Самият Генов е дал малко повече "свобода" на "смърфовете", като те могат да са извън стаите до 22,30 ч.

Стана ясно още, че организаторите на лагера преди днешната тренировка са се опитали да пратят Черно море да провежда занимания на маломерен терен. Това е изнервило наставникът на варненци, който реагирал мигновено и проблема бил оправен. Любопитното е, че Локо (Сф) и Локо (Пд) тренират на една база, а "моряците" на съвсем друга, която е само на 5 минути пеша от хотела, в който са отседнали варненци.