Шофьорка зави наляво, вместо надясно и вкара четирима в болница

Животът

04-02-2013, 17:09

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Сред деветима пострадали в четири катастрофи има и 9-годишно дете

Шофьорка на "Шкода" се озова в болница след като се блъсна в бетонна стена. Около 18:45 часа вчера жената се движела в местността "Св. Никола" посока "Виница". 24-годишна варненка, обаче шофирала с несобразена скорост на мокрия път и изгубила контрол на колата си. Така пътят й свършил в бетонната стена. От удара младата жена получава фрактура на бедрото, настанена в болница, няма опасност за живота й. 

Мократа настилка и несъобразена скорост станаха причина и за катастрофа петък, при която пострадаха 3-ма души. Около 7:40 часа по ул. "Г. Пеячевич" до № 2, 37-годишен шофьор на "Пежо 306" губи контрол над автомобила и се блъска в паркиран в дясно "Фолксваген Пасат". Той пък от удара потегля и удря и блъска стоящата пред него пешеходка. 
При катастрофата са пострадали водачът на "Пежото", който е с контузия на глава и гръден кош, 53-годишната пешеходка получава фрактура на ляво бедро и 33-годишен пътник в пежото, който също получава контузия на глава и гръден кош. 

По-късно в същия ден при пътен инцидент пострада и 9-годишно дете. Около 16:30 ч. в жк "Победа" да бл. 6,  50-годишна варненка с "Рено” - при наличие на пътен знак "Г-2 ( движение само надясно след знака ) на пресечката с бул. "Цар Освободител"  завива на ляво и прави катастрофа с движещ се направо по булеварда "Форд Ескор". От удара е пострадало 9-годишно момченце, което се е возело във форда. Детето е в болница със съмнения за фрактура на череп. Водачката на "Рено"-то е с контузия на глава и кръст, а 50-годишна пътничка в същата кола е с контузия на глава и комоцио. Пострадала е и 33-годишна пътничка от "Форд"-а, която е със счупен нос. 

В същия ден по бул. "Цар Освободител" на кръстовището със "Сливница" 35-годишен варненец със "Ситроен Ксара" при завой на дясно блъска 36-годишна пешеходка, която от удара получава контузия на таз и бедро.