Черно море отпътува за Турция без Коста Янев

В клубния автобус не се качи и Захири

Отборът на Черно море отпътува за Турция, където ще се проведе вторият етап от зимната подготовка на тима. Наставникът на „моряците” Георги Иванов взе всички налични футболисти за лагера в Алания, като единствените, които не пътуват с клубния автобус са Коста Янев и Захири. Янев ще се качи в рейса на Морето в Бургас, тъй като се е прибрал в родния си град през уикенда. Захири пък е освободен.

Варненци, които тръгнаха от стадион Тича в 6,30 ч., ще хванат самолета за Анталия в 14:30 часа от Инстанбул. Моряците ще бъдат в южната ни съседка до 16 февруари, където ще изиграят и 5 контролни срещи. Първата проверка на Черно море е утре срещу Кубан (Краснодар), на 7 февруари тимът на Гонзо ще премири сили с Костулени (Молдова), на 9-и с Баник (Острава), на 13-и с Войводина (Нови Сад), а последната е на 15-и срещу Дьор ЕТО (Унгария).

Ето с кои футболист Гонзо замина за Турция: Георги Китанов, Сашо Александров, Живко Атанасов, Александър Александров, Росен Колев, Тошко Колев, Себастиан Комел, Коста Янев, Бергонси, Миро Манолов, Емил Михайлов, Георги Радев, Слави Сталев, Георги Ставрев, Виктор Митев, Атанас Илиев, Ермес Паломино, Детелин Димитров, Бекир Расим, Георги Божилов, Илиян Капитанов, Симеон Райков, Камазола, Симеон Симеонов, Жоро Илиев.