Романтични филми завладяват GRAND MALL

Варна Лайф

01-02-2013, 14:41

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Покани за безплатни прожекции и над 1000 награди очакват гостите на мола и участниците в игрите на радио N-Joy и Фейсбук в месеца на влюбените.

Безброй любовни писма изпълват атриумите с нежни послания
През месеца на любовта най-големият търговски център по българското Черномориe ще посрещне варненци и гостите на града с коктейл от романтични, забавни и провокативни изненади.

Елегантна нотка на празничност в светлите пространства на Grand Mall ще внесе декорацията, посветена на Деня на влюбените, която е съставена от безброй летящи любовни писма. „Тази година залагаме на идеята за плик с писмо – обяснява замисъла маркетинг мениджърът Антоанета Тенева, - защото искаме да предадем на нашите многобройни посетители надеждата всеки от тях да получи така очакваните добри и радостни послания от любимите хора.”

А за да стигнат те по-бързо до скъпите на сърцата хора, през февруари в ефира на радио Grand Mall ще звучи музика по избор на клиента. Всеки, който желае да чуе своя любима песен или да изпрати поздрав на свой приятел, може да го направи, като заяви името на изпълнителя и песента и посочи ден и час, в който да звучи песента. Всичко става много лесно - на щанд Информация или във Facebook - www.facebook.com/GrandMallVarna .

Голямото събитие за влюбени и киномани е традиционната Grand седмица на любовното кино от 8 до 14 февруари. Всеки ден от 18 ч. ще се завърта по една романтична лента – специална селекция на организаторите от кино Арена и Grand Mall.

Първият филм е „Облакът Атлас” – любовни паралели във времето с Хали Бери, Том Ханкс и Хю Грант. Ще го последва „Сватбен обет” на режисьора Майкъл Съкси, в който мъжът ще трябва отново да спечели сърцето на изпадналата си в кома съпруга. В ролите ще видим Чанинг Тейтъм и Рейчъл Макадамс.

„Два дни в Ню Йорк” е продължението на успешната романтична комедия „Два дни в Париж“ на актрисата, сценарист и режисьор Жюли Делпи, този път в компанията на Крис Рок. „Шпионски свалки” пък заплита в любовен триъгълник Рийз Уидърспун, Крис Пайн и Том Харди и е наситен с духа на шпионските приключения. „Жена на заем” разказва за пластичен хирург, в ролята Адам Сандлър, който не иска да се обвърже сериозно с приятелката си Бевърли.

Ефектна картина на епохата на рок клубовете от 80-те рисува режисьорът Адам Шанкман в „Рок завинаги” с мощно актьорско присъствие. Музиката на филма е с останалите завинаги в сърцата на рок поколението хитове на Def Leppard, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, Twisted Sister, Poison, Whitesnake.

„Вода за слонове” завършва седмицата на любовното кино с драматичната история на студент, изправен пред необходимостта да поеме съдбата си в свои ръце. В ролите ще видим отново Рийз Уидърспун, както и Робърт Патинсън и Кристоф Валц.

Всеки кино фен ще може да спечели покана за прожекция на филм от тази селекция. Поканите могат да се получат от игрите, организирани от радио N-Joy или в Фейсбук страницата на Grand Mall. Организаторите на традиционната Grand седмица на любовното кино са помислили и за клиентите на търговския център. Всеки посетител, който е направил покупка над 20 лв., също има възможност да спечели покана за филм. През целия месец февруари повече от 1000 награди очакват клиентите на най-големия търговски център в морската столица.

Еуфорията, обхванала влюбените, ще се пренесе и в търговските обекти, където посетителите могат да се възползват от мащабните намаления, достигащи до 70 %.

С тази богата палитра от предложения и през студените зимни месеци Grand Mall продължава да държи лидерската си позиция сред търговските центрове и се утвърждава като най-предпочитаното място за шопинг и забавления във Варна.