Ударник "счупи" дрегера с 3,15 промила

Крими

27-01-2013, 14:54

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Рекордьор" подкара кола с 3,44 промила алкохол

Други двама почерпени са задържали почти по едно и също време на ул. "Й.Стоянов" във Варна

Шофьор на "БМВ" "счупи" полицейския дрегер със съдържанието на алкохол в кръвта си. На 25 януари около 00:30 часа на Дървения мост в посока Златни пясъци полицаи спрели БМВ-то за проверка полицейска. Униформените установили, че 40 годишният шофьор управлява след употреба на алкохол – 3,15 промила в издишания въздух. Пияният мъж е задържан за 24 часа.

В същия ден в Провадия друг мъж с "БМВ" се е борил за призово място в класацията за най-пиян шофьор. Около 21:40 при полицейска проверка е установено, че 27- годишният водач от Варна управлява автомобила след употреба на алкохол 2,28 промила в издишания въздух.Той също е задържан за 24 часа. Двамата ударници ообаче са далеч от рекордьора, който преди около два месеца подкара с 3,44 промила алкохол в кръвта. 

Други трима почерпени шофьори с между 1,25 и 1,73 промила алкохол в кръвта също са задържани от полицията. Двама от тях са от Варна и приблизително на една и съща възраст - на 47 и 48 години и с еднакви коли - "Фолксваген голф". Двамата мъже са задържани на ул. "Й Стоянов" по едно и също време - посред бял ден около 16 часа. Третият почерпен шофьор е на 26 години от Караманите. Задържан е във Варна на ул. "Братя Миладинови" един час след полунощ в петък срещу събота.