Изненада! Този път зимата не ни изненада

Мисия Варна

26-01-2013, 14:42

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Варна почистена, снегорини се движат по всички булеварди

Нормална при зимни условия е зимната обстановка. Основните пътни артерии в града са идеално почистени. Снегорини се движат по всички булеварди, както и в кварталните улици. Някои от тях са с вдигнато гребла, но ръсят луга и пясък.

Проходими и достъпни са и вътрешните квартални улици и тези по цнтъра. Преди минути мина снегорин мина и по улица "Студентска" в квартал "Левски", който старателно събра снега. В квартала улиците са почистени и движението по тях е безпроблемно.

 

Контейнерите за боклук из града са празни, видя репортер на Varnautre.bg. Сметоизвозващите фирми са успели да вдигнат боклука въпреки влошаващата се метеорологична обстановка.

 Въпреки че положението в града е нормално, денят не минава без инциденти. Лека катастрофа на кръстовището на "Пикадили"в кв. "Младост" са предизвикали шофьори на "Фолксваген Голф" и "Ситроен". Голфът е със счупен десен фар и огънати ламарини, но за щастие щетите са само материални. Вятърът във Варна се усилва и снеговалежът продължава. Все още обаче сме на много далеч от тежка зимна обстановка.