Спартак 1918 пред фалит

Спорт

26-01-2013, 12:20

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Разпускат отбора в понеделник

За пореден път в своята история отборът на Спартак (Варна) може да фалира. Това каза за Varnautre.bg Марин Петров, който бе гласен за новия изпълнителен директор. Положението в клуба след напускането на изпълняващия функциите изпълнителен директор Живко Великов е трагично. Футболистите, заедно със спортно-техническия щаб нямат яснота за бъдещето си.

Днес трябваше да се състои среща на Управителния съвет, на която да стане ясно какво ще се случва в отбора през пролетта. Както вече стана ясно, само преди няколко дни от Спартак обявиха, че клубът ще има ново ръководство и поставиха нови цели – влизане на отбора в А група. Само три дни по-късно в клуба вече усилено се говори за фалит.

„В момента единственият ръководител в отбора съм аз, въпреки че официално никой не ме е назначавал за такъв. Извикахме нови момчета в отбора, за които аз нося отговорност, тъй като все още нямат подписани договори. Нямам никаква яснота какво ще се случи с клуба. В момента съм на стадион Спартак, където трябваше да се състои среща на Управителния съвет, но това отново не се случи. От името на спортно-техническия щаб и футболистите искаме да заявим, че до понеделник до 14 часа, когато е първата тренировка на отбора, ако никои от собствениците не потърси контакт със нас и ни обясни какво се случва – отборът ще бъде разпуснат”, каза за Varnautre.bg Марин Петров.