Жената на Тошко Янчев му забранила да играе в Черно море

"Няма да ходиш да ми играеш по селата! Ти си за софийските отбори", казала Диляна на бившия капитан на ЦСКА

Вили Вуцов и Венци Стефанов трябва да се кланят до земя на съпругата на Тошко Янчев. Властната Диляна саботирала трансфера му в Черно море, където треньор вече е Георги Иванов-Гонзо, и наредила на мъжа си под чехъл да заиграе в най-стария столичен клуб, пише "Всеки ден".

Сърцатият казанлъчанин, доскоро капитан на ЦСКА, свали червения екип малко след дисциплинарното уволнение на Стойчо Младенов. Мотивът му бяха три неизплатени заплати, но и безхаберното управление и съсипничество на клуба, дирижирани от Гърнетата Димитър Борисов и Иво Иванов. 
Дни след неочакваното решение на лидера да напусне "Армията" бившият му съперник на терена Гонзо го покани в Черно море. Опцията да заживее в морската столица обаче не се харесала на половинката му Диляна, която родом е от съседния Бургас. Бившата секретарка на Христо Порточанов в Нефтохимик тропнала с крак, че въпреки напредващата му футболна възраст все още не е дошло времето дефанзивният полузащитник да свали нивото с отбори като Черно море.
"Няма да ходиш да ми играеш по селата! Ти си за софийските отбори", отсякла "гражданката" Диляна, която коли и беси в семейството на футболиста. Притиснат до ъгъла от командир Янчева, халфът се отметнал от обещанието си пред Гонзо да подсили отбора му. Дори пренебрегнал по-високата заплата, с която "моряците" се опитали да го примамят на "Тича". Само и само да угоди н ажен аси, на "Овча купел" халфът ще прибира 8000 лева, с две по-малко от десетте бона на Черно море.
Диляна Янчева не за пръв път се меси в кариерат ана любимеца на Сектор Г. През лятото на 2000 година Тошко, тогава все още "шейх", изненадващо започна подготовка с ЦСКА. Претенции срещу това обаче има тогавашният му президент Ичо Порточанов. Мустакатият бургазлия твърди, че полузащитникът има контракт за още два сезона с Нефтохимик. Размахва и документи, в които наистина фигурира анекс за удължаване на договора на Тошко. БФС обаче не ги приема за достоверни и смята, че те са фалшифицирани.
С помощта на Диляна, която по това време е секретарка на Порточанов, ЦСКА представя друг договор на Янчев с бургазлии, според който контрактът му е изтекъл. След дълги караници и спорове БФС решава казуса в полза на "армейците".