Висла Краков не знае за контрола с Черно море

В програмата на поляците има обявени 7 контролни срещи в Турция, "моряците" не са сред тях

На старта на зимната подготовка треньорът на Черно море Георги Иванов сподели пред медиите, че воденият от него тим ще играе пет контроли по време на лагера в Турция. "Моряците" ще бъдат в южната ни съседка от 4 до 16 февруари, като все още не е обявено, къде точно ще отседне тима по време на втората част от зимната подготовка – Алания или в Анталия. Въпреки това от клубния сайт на Черно море продължават да ни пожелават весели празници. Както вече стана ясно, Гонзо разкри два от тимовете, с които варненци ще премерят сили. Това са Виска Краков и Металург Донецк.

Любопитното е, че в сайта на поляците са предвидени 7 контролни срещи по време на лагера в Турция, но Черно море не е сред тях. Според информацията в клубния сайт, Висла ще премири сили с два български тима. Това са Литекс и ЦСКА.

Ето и всички срещи на Виска Краков: През първия лагер тим от Краков ще играе с тима на Енерги Котбус на на 16 февруари (1:2), с Черноморец Одеса на 19 февруари (1:3), с Амкар Перм на 22 януари (1:1), с Терек Грозни на 25 януари.

По време на втория лагер Висла ще премери сили с Карпати Лвов на 6 февруари, с Литекс на 9 февруари, а на 12-и с тима на ЦСКА. На 13 поляците си тръгват от Турция.

Същото е положението и с другия обявен от Черно море – Металург Донецк. В сайта на украинците също не е обявена контрола с варненци.