Миро Антонов: До седмица ще стане ясно за Черно море

„Със сигурност няма да оставам в Лудогорец”, каза таранът желан от Гонзо

Нападателят на Лудогорец Миро Антонов сподели пред репортер на VARNAUTRE.BG, че до седмица ще стане ясно, къде ще продължи кариерата си. Таранът не пожела да разкрие дали е получил оферта от Черно море, но сподели, че със сигурност няма да играе за шампионите от Разград през пролетта.

„До седмица ще стане ясно къде ще играя през пролетта. В момента си оправям нещата с Лудогорец и си търся нов отбор. Дали ще продължа в Черно море или друг отбор ще се разбере скоро”, сподели пред VARNAUTRE.BG Миро Антонов, който в момента е в България.

След като разтрогне договора си с Лудогорец, Антонов ще може да премине във всеки клуб като свободен агент. По този начин от Черно море ще вземат футболиста без пари, което е и най-важният критерий за подбор на футболисти в тима на моряците. Както е известно политиката на варненци е привличането на свободни агенти.

Както вече писахме, наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо има интерес към нападателя, тъй като  е наясно, тъй като именно нападението на варненци бе едно от най-слабите през есента. Дали Антонов ще играе на Тича през пролетта ще тане ясно до седмица.